"Fake news" eller "Fejknyheter", så kallar makthavarna den information som inte är godkänd och verifierad av dem själva. Den officiella versionen är att fejknyheter medvetet skapas av oseriösa aktörer för att vilseleda och förvränga verkligheten, i något syfte. Den blogg som du läser just nu faller tveklöst in under kategorin Fake News, även om jag givetvis själv förnekar att jag skulle vilja vilseleda på något sätt. Tvärtom så vill jag lyfta slöjan från människors ögon och få dem att se klart igen. Makthavarna är desperata i sitt kontrollbehov, de vill gärna kunna styra den information som når folket, och i många avseenden lyckas de. Men för att helt få bukt med dessa frispråkiga bloggar, hemsidor och YouTube-videor så har de uppfunnit konceptet med Fejknyheter. Enkelt uttryckt så vänder de på myntet 180 grader så att deras egen propaganda kallas fakta medan oberoende sanningsskribenter ges epitetet "konspiratörer". Vi har nog bara sett början av korståget mot det fria ordet. Snart kommer hemsidor, bloggar etc. att behöva "registrera sig" för att få yttra sig på internet. Sen dyker kanske varningstaggar upp i samband med sidor som inte anses faktamässigt relevanta: "Sidan du försöker surfa till kan ge en förvrängd bild av verkligheten och innebära en fara för läsaren."

Fasaden håller på att rämna, den officiella bilden av hur saker och ting förhåller sig är inte längre oemotsäglig. Mycket av det man riktar uppmärksamheten på visar sig nu vara falskt och påklistrat. Solen är fejk, en artificiell anordning i rymden täcker över den verkliga solen och sänder istället bländande vitt ljus. Även månen är fejk, någon typ av digital "skärm" i omloppsbana täcker över den verkliga månen. Rymdstationen ISS är fejk. Visst, det är en plåtburk som snurrar runt där uppe i omloppsbana men några astronauter vistas inte där. Riskerna är alldeles för omfattande och hygienproblemen skulle mycket snart bli oöverstigliga. Vart åker då astronauterna som ändå officiellt är på uppdrag? De uppehåller sig i helskaliga modeller av ISS belägna i bassänger. Tyngdlösheten simuleras dels i bassängerna, dels i enorma flygplan som växelvis stiger upp till hög höjd och sedan faller under någon minut. Under de fria fallen spelas de tyngdlösa scenerna in, blåskärmar och Hollywood-teknik skapar resten av illusionerna. Svårt att tro på, säger du? Googla själv på YouTube, sök exempelvis på "International Space Station Hoax". Att månlandningarna var fejk förstod jag rätt så snart men att även rymdstationen var fejkad har jag inte förstått förrän alldeles nyligen. Skrämmande, vad är det då mer som är fejk?

Att "kriget mot terrorn" endast var ett "hitta-på-krig", det har ni nog fått klart för er. Inte? Visst, folk dör i kriget och spiller riktigt blod men ingen av parterna krigar av den anledning de själva tror. Kriget mot terrorn startades av den amerikanska "skugg-regeringen", syftet var att kunna dra in USA i kriget och starta aggressiva fälttåg mot ett antal länder i mellanöstern. Globalt världsherravälde är det blygsamma målet. President Trump, som 98 procent av svenskarna tror är en maktfullkomlig galning, har emellertid satt käppar i hjulet för globalisterna. I skrivande stund utspelas en maktkamp mellan dessa falanger, i Sverige når oss ingenting av dessa nyheter. Globalisterna kommer troligen inte ge sig så lätt. När "terrorkortet" börjar förlora i slagkraft sätter de troligen in nästa stöt. Detta blir sannolikt en ny fejk; en intervention av utomjordingar. Men även detta är en bluff, för utomjordingarna är skapade och uppfödda här på jorden; en hybridras som är en blandning av människor och ufo-rasen "de grå". Flygande tefat kommer att sväva tyngdlöst över städerna men det är ufofarkoster skapade här på jorden. Se, där har vi nästa fejk; att vi skulle vara beroende av fossila bränslen. "Fri-energi-farkoster" existerar redan, vi har bara inte fått reda på det!

Det är tråkigt att konstatera, men jorden är en ruttnande varböld av lögner. Vilken sten man än vänder på, nog hittar man en härva av lögner där. Den historia vi fått lära oss i skolan är till stora delar lögnaktig och förvrängd, i bästa fall ofullständig. Vill man veta hur något verkligen ligger till får man studera själv. Läroplanen gynnar endast "status quo", ett fastlåsande av människor i menlösa roller, yrken och intressen. Staten är inte gynnad av fritänkande människor, detta upplevs mer som ett hot mot ordningen. Läkemedelsindustrin är inte gynnad av läkemedel som botar, detta skapar ju friska människor och friska människor är inte lönsamma. Den "årliga influensan" är för övrigt fejk, det finns inget sådant begrepp. Om inte influensan (och andra sjukdomar) spreds VIA VACCINATIONER skulle sjukdomar vara extremt ovanliga i våra breddgrader. Att vår sol skulle vara en ensam stjärna är också fejk. Solen befinner sig i omloppsbana kring en annan sol, mer rödaktig i färgen. Denna röda sol befinner sig alldeles i vår kosmiska närhet. Makthavarna försöker dölja den med linssystem i rymden, med en artificiell sol och med hysteriskt sprejande av "chemtrails". Detta kommer endast lyckas en viss tid. Därefter brister ridån och när den andra solen bryter igenom, är den allt annat än fejk!